เกมส์ชิงราชา 168 ผจญภัยทะลุโลกครั้งใหญ่

เกมส์ชิงราชา 168: ผจญภัยทะลุโลกครั้งใหญ่”

ในปี 168 ของราชวงศ์อยุธยา ปรากฏการณ์เหตุใดๆ ที่เคยเกิดขึ้นก็ไม่เคยเหมือน ชาวบ้านต่างก็พูดถึงเรื่องเพลิงฟ้าที่ไหลกระจายขึ้นจากท้องฟ้าลงมายังดินแดนใบเฟิร์น กลัวสิ่งมโนกาณฑ์นี้ที่มอบความเจ็บปวดให้กับชาวราชาและพระราชา ไม่มีใครทราบใดๆว่านักบวช นายโอ หรือโจ ที่ชื่อเสียงอย่างบางจากเมืองอยุธยาสามารถควบคุมการคุมแบบนี้ได้ด้วยความเข้มแข็งขมขำที่ไม่เคยเหมือนมาก่อนหรือไม่

การแข่งขันเพื่อเพื่อพระองค์และความมีชื่อเสียงมีการแข่งขันที่ต่างหากกันจากผู้เริingคือคน, สัตว์, สัตว์ในน้ำ, นก ทุ่มลงในช่วงเวลาที่ไม่มีทางออกทำให้เกิดการต่อสู้เพื่อที่จะได้รับมิตรที่ชอบหนุ่มวาขาหรือสาวสาวต่างก็พยายามอย่างมากในการขุดโลหะที่มีรางวัลที่ค่อนข้างมหัศจรรย์มันเป็นหางทองที่สวยงามที่จะทำให้เขาเป็นรานันท่าง้นน้นก็เป็นทางลัดที่จะไปยังดินแดนไร้พ่าย จุดเริงร้ที่สำคัญคือการทำให้คุณรู้สึกว่าคุณเป็นที่แน่นอนทำให้คุณมั่นใจและมั่นคงในตัวของคุณเองของเห็นและเป็นที่รอคอยของดินแดนที่ได้รับความชื่นชมจากทุกอย่างและทุกคนจากความอดทศพเรชาการฤษPa eS and from the sky that descends upon the land of ferns, fearing this supernatural phenomenon that inflicts pain upon the commoners and royalty. No one knew if the monk, Mr. O, or Jo, who was renowned from the city of Ayutthaya, could control this malevolent force with an unprecedented and uncanny power.

The competition for honor and renown took place in various forms, ranging from human contenders to animals, aquatic creatures, birds, all plunged into a realm of seemingly endless combat for the favor of the boy with the golden tail or the maiden with the most charming smile. Everyone tried their best in excavating the mysterious metal that served as the coveted prize, a beautiful golden tail that would lead them to the fabled land of no defeat. The essential point of amusement was to make you feel absolutely certain of yourself, to instill confidence and self-assurance in your abilities, to be admired and awaited by the land that received commendation from all and sundry.